Livsstilen

 

Det er ikke en hvilken som helst salat eller skinke, der bliver udvalgt til at indgå i Submarines Sandwiches....

 

Vi gør os mange tanker om de råvarer, vi bruger i vores produkter. Råvarerne skal overholde visse krav omkring fedtindhold, kvalitet og friskhed.

 

Skinken som bliver brugt i f.eks. en Submarine Original eller en Luxury Sub er fremstillet af ren skinkemuskulatur i stedet for bovstykker, som er meget billigere. I en Barbeque Pork bruges der skinkeinderlår, som er noget af det mest fedtfattige kød på en gris.

 

Vores brød bliver bagt efter egen opskrift og i denne opskrift indgår ikke maltsirup. Maltsirup tilsættes normalt for at få brødet til at se grovere ud, idet det gør brødet mørkere.

 

I foråret 2009 begyndte vi at tilbyde fuldkornsbrød. Fuldkornsbrød er et groft og fiberrigt brød, hvor størstedelen af melet er fuldkornsmel. Fuldkornsmel er mel hvor både kim og skaldele er med. I traditionelt hvidt mel er kim og skaldele frasorteret.

For at man må kalde et brød for fuldkornsbrød, skal minimum 50% af melet være fuldkornsmel. Det er det i vores brød, og derfor foretrækker vi at kalde vores brød for fuldkornsbrød og ikke bare groft brød.

 

Salaten får vi altid leveret friskpakket og de øvrige grøntsager bliver nøje udvalgt og kvalitetskontrolleret af Submarine hos Gasa i Odense.

 

Så vidt muligt benytter vi lette dressinger, men vi har valgt ikke at have nogle fedtfrie dressinger. Det skyldes bl.a., at vi foretrækker naturlige råvarer. Derudover er der i vore dressinger fortrinsvis brugt vegetabilsk fedt, som udover at være en vigtig bestanddel af en god og alsidig kost, også fremmer optagelsen af mange vitaminer og mineraler.

Links til andre sider