Vore værdier
 

Vores mål er at lave sundt og friskt mad og samtidig forkæle kundernes smagsløg. Dette er bl.a. beskrevet i vores koncept:

  • sund mad af friske råvarer 
  • hurtig betjening 
  • værdi for pengene 
  • kvalitetsgaranti 
  • højt serviceniveau 
  • renlighed

 

Submarine er en fast food restaurant, der tilbyder lækre og sunde Sandwiches af helt friske råvarer. Vores koncept er skræddersyet til kunder, som går op i kvalitet og friskhed, og som samtidig gerne vil have deres mad hurtigt.

 

Sund mad af friske råvarer

Submarine’s råvarer bliver nøje udvalgt ud fra både ernærings-mæssig sammensætning, friskhed og kvalitet. Det betyder, at du altid kan spise på Submarine med god samvittighed - også når du er på kur!

Submarine samarbejder med nogle af de bedste leverandører på markedet for at kunne tilbyde vore kunder de friskeste råvarer i den bedste kvalitet.

 

Hurtig betjening

På Submarine har vi sat tingene i system. Det mærker kunderne ved, at der er mange til at betjene dem, fordi vi så vidt muligt har valgt at udføre vores andre arbejdsopgaver på tidspunkter, hvor der ikke er så mange kunder.

 

Værdi for pengene

Vi har valgt at stille høje krav til vores råvarer, og samtidig holde vores priser nede på et fornuftigt niveau. Vi har ingen fordyrende rabatordninger - der er rene nettopriser til alle.

 

Kvalitetsgaranti

Vi er kompromisløse, når det gælder kvaliteten af vores råvarer og kvaliteten af den færdige Submarine Sandwich.

 

Højt Serviceniveau

Vores ansatte er glade ansatte. Der skal være plads til et smil og lidt hjælp - selvom det går stærkt!

Et godt arbejdsklima og et godt arbejdsteam er alfa og omega for en god kundebetjening.

 

Renlighed

Hos Submarine er der styr på hygiejnen! Vi har kvalitetssikret rengøringen ved hjælp af diverse skemaer, og vi har daglige evalueringer af kvaliteten.