Hos Submarine kan vi tilbyde følgende stillinger:  

 

Lige nu søger vi én Teamleder (min. 18 år, ca. 25-37 t/uge) og 2 servicemedarbejdere ca. 15-17 år

 

Teamleder (start medio/ultimo september 2023 eller efter aftale)

Som nyansat teamleder bliver du først oplært i opfyldning, tilberedning af sandwiches, tilberedning af råvarer og andet forefaldende. Det betyder, at du får en god allround viden om arbejdet på Submarine. Det er en god start for dig, når du på sigt skal oplæres i at tage mere ansvar i restauranten. 

Den første tid har du altid en erfaren medarbejder ved din side, klar til at hjælpe dig.

Som medarbejder indgår du i et team, hvor arbejdsopgaverne er kundebetjening, tilberedning af sandwiches, tilberedning af grøntsager, opfyldning og oprydning, rengøring. Med tiden følger større ansvarsområder, som tilpasses efter dine kvalifikationer, og om du er ansat i en deltidsstilling eller en fuldtidsstilling.

Gode samarbejdsevner, engagement og et positivt og åbent sind er gode egenskaber at have i jobbet hos Submarine.

På sigt har man også ansvaret for bagning af brød og boller løbende gennem dagen. Nogle Teamledere er medansvarlige for varebestillinger og oplæring af nye medarbejdere. Overblik, engagement og holdånd er nøgleord i jobbet som Teamleder. 

En teamleder kan både arbejde fuldtid (37 timer) og deltid (f.eks studiejob ca. 10-15 timer pr. uge). En teamleder skal være minimum 18 år. Løn efter kvalifikationer (Startløn efter kvalifikationer).

Erfaring en fordel, men absolut ikke et must, idet man som teamleder får en grundig og alsidig oplæring i de ovennævnte opgaver. Det får man uanset om man er startet som servicemedarbejder i virksomheden, eller om man starter direkte som teamleder.

Er du interesseret i en stilling som teamleder, skal du aflevere en skriftlig ansøgning vedlagt relevante papirer og foto i restauranten eller maile den til ansoegning@subsonline.dk

Vi gemmer en ansøgning i max. 6 måneder, og kun én medarbejder har adgang til mailadressen til ansøgninger,

 

Servicemedarbejder

Det er vigtigt, at du som ung får en god start på arbejdsmarkedet. Hos os er oplæringen sat i system, og vores vigtigste prioritet er at tage godt imod dig som ny medarbejder, og få dig til at føle dig "hjemme". 

Som ny ung medarbejder får du din egen kontaktperson/mentor, som tager sig af din praktiske oplæring og hjælper dig med de mange spørgsmål, der er, når man som ung får sit første fritidsjob.

Herunder kan du læse mere om jobbet som servicemedarbejder:

 

På Submarine er vi meget opsat på at yde en god kundeservice, derfor har vi valgt at fokusere på kundebetjening og tilberedning af sandwiches i oplæringen af nye servicemedarbejdere.

Som nyansat bliver du først oplært i opfyldning, tilberedning af råvarer og andet forefaldende. Det betyder, at du får en god allround viden om arbejdet i Submarine. Det er en god start for dig, når du skal oplæres i at lave sandwiches til vore kunder.

De første arbejdsdage har du altid en erfaren medarbejder ved din side, klar til at hjælpe dig.

En servicemedarbejders arbejdsopgaver er kundebetjening, tilberedning af sandwiches, tilberedning af grøntsager, opfyldning og oprydning, rengøring.

Gode samarbejdsevner, engagement og et positivt og åbent sind er gode egenskaber at have i jobbet som servicemedarbejder.

En servicemedarbejder kan både arbejde fuldtid (25-37 timer) og deltid (f.eks efter skole ca. 8-12 timer pr. uge).

En servicemedarbejder er typisk 15-17 år. Startøn efter kvalifikationer (mellem kr. 68-70 i timen)

Er du interesseret i at søge en stilling som servicemedarbejder, så kan du downloade et ansøgningsskema (se nederst på denne side) eller hente et i butikken. Det er altid en god ide at aflevere ansøgningen personligt, og gerne vedlagt foto.

 

Chef Teamleder

Her går man et skridt videre og har ansvaret for den daglige drift i tæt samarbejde med manageren, dog arbejder man meget selvstændigt. Chef teamlederen har blandt andet ansvaret for varebestillinger, trimning af lageret og oplæring af nye medarbejdere. I samarbejde med manageren opfølges manualerne (rengørings-, oplærings- og hovedmanual.)

En chef team leder er typisk ansat på fuldtid (37 timer).